Spring naar inhoud
Home Nieuws Nieuws

Nieuws

Vakantiecursussen tijdens de Meivakantie - ER ZIJN NOG EEN PAAR PLAATSEN!


Omdat niet alle scholen in Hardinxveld-Giessendam tegelijk Meivakantie hebben, organiseren we TWEE vakantiecursussen. De eerste is in week 18 (29 april - 3 mei), de tweede in week 19 (6 - 10 mei). Op Hemelvaartsdag donderdag 9 mei is er geen cursus. Daarom duren de lessen in deze week een half uur langer. Er is een ochtend- en een namiddagcursus voor de niveaus 2 t/m 4 A en voor B.

U kunt uw kind(eren) voor één van de cursussen opgeven. De inschrijving start op zaterdag 13 april VANAF 08.30 UUR. U kunt alleen inschrijven bij de kassa van het zwembad, niet via de mail of telefonisch.


Wijziging betaalperiode


Vanaf 8 april 2024 zijn de betaalperiodes gewijzigd van 6 naar 4 weken. U koopt dan iedere betaalperiode een leskaart voor 4 weken. De tarieven zijn hierop aangepast. U kunt de tarieven hier bekijken.



In de zomer lessen in een buitenbad?


Besluit u uw kind 's zomers in het buitenbad te laten lessen, dan wordt hij/zij bij ons uitgeschreven. Wanneer u uw kind na sluiting van het buitenbad weer bij ons verder wilt laten lessen, dan komt hij/zij weer onderaan de wachtlijst.